Katera je prava barva za obrvi, če si obrvi želi pobarvati moški

Nekaj let sem živel tako na hitro, ni mi bilo pomembno, kako izgledam, glavno, da sem zvozil dan, ker se nisem najboljše počutil. Imel sem tudi določene zdravstvene težave, danes pa sem gledal, katera je tista prava barva za obrvi, ki bi mi polepšala moj videz. Nikoli si ne bi pred leti mislil, da si bom jaz kdaj pobarval obrvi, danes pa je to zame čisto nekaj normalnega.

 Čutil sem, kako se prebujam in kako se vedno bolj počutim zdravega. Takrat se mi povrnila volja do vsega, želel sem se ukvarjati s športom, želel sem biti lep in postaven, predvsem pa ohraniti moje zdravje. Takrat mi je prišla na pamet ideja, da bi si pobarval obrvi, ker so se mi komaj videle in sem že premišljeval o tem, vendar pa nisem vedel, katera barva za obrvi bi bila prava zame. Takrat mi je bilo nerodno vprašati prodajalko, danes pa s tem nimam več težav in sem se odločil, da si grem po barvo.

Ne vem, zakaj sem bil prepričan, da bom veliko lepši, če si bom pobarval obrvi, to me je morilo že nekaj časa. Vedno, ko sem se pogledal v ogledalo, sem bil razočaran, ko sem videl te moje svetle obrvi. Končno je bila doma barva za obrvi, le čas sem še potreboval, da sem si obrvi pobarval. 

Seveda me je bilo strah, kaj se bo zgodilo, ali mi bo sploh všeč. Komaj sem čakal, da gre barva za obrvi iz mojih obrvi in da vidim realno barvo. 

Presenečen sem bil, kako je vse skupaj lepo izpadlo. Moj pogled je bil čisto nekaj drugega, kot pa je bil prej. Naredil sem pravo odločitev, da sem se za to odločil. Sedaj vem, katera barva za obrvi je prava zame in ne bom več prestrašen, ko si bom barval obrvi.