Moja meditacija vsako jutro

Kar nekaj časa sem že razmišljala in prebirala, kako zdrava je meditacija, a se je nekako nisem in nisem mogla lotiti, saj tudi nisem vedela na kakšen način. Potem pa sem prišla v neko obdobje, ko je mene neprestano tiščalo v prsih, po večerih sem to bolečino čutila še toliko bolj in takrat sem si rekla sama pri sebi ali probam, če bi mi mogoče pomagala meditacija ali pa potrkam na zdravnikova vrata.

Saj veste, da do zdravnika gremo težko, gremo, ko je že res nujno, tako sem začela prebirati in iskati po netu, katera meditacija bi meni odgovarjala, vedela sem, da jo moram izvajati zjutraj, ko spijem kozarec vode in vsi še spijo, takrat se bom lahko resnično umirila. Našla sem eno vodeno meditacijo, ki mi je po besedah zelo odgovarjala, našla sem se v njej, to kar je gospa govorila, to sem potrebovala, takšna meditacija me je dvignila. Vedela sem tudi ,da ne sme biti predolga, ker dolgo jaz ne bom skoncentrirana, ta meditacija je bila dolga 1o minut, to je bilo zame idealno.

Prvi dan je bil najlepši in še danes se spominjam, kako se si vse naredila tako, da bi moja meditacija uspela in tudi je uspela. Tako sem začela meditirati vsak dan, pozabila sem, da me je bolelo v prsih, bolečina je izginila, moje misli so postale lepše, pozitivne, polne energije in novih planov. Ko sem poslušala te besede, so me dvignile, ta meditacija je bila super, nisem hotela prav nič spremeniti, ker je delovala.

Sedaj vem, kaj je meditacija in zakaj jo ljudje hvalijo, resnično jo človek potrebuje za svoje počutje, sovje misli in zdravje, saj veste vse je povezano in če mi mislimo pozitivno in dobro, potem se tudi naše zdravje izboljša, jaz sem v to prepričana, meni je meditacija vzela bolečino v prsih in slabe misli. Danes sem polna energije in srečna.