Marsikateri lovec se mora dobro pripravit na svoj lov

Moj dedek je že kar nekaj let strasten lovec. Odkar je v penziji, je lov vzel dosti bolj resno. Seveda sem zelo vesela za svojega dedka, saj vidim, da v tem hobiju res močno uživa. To je seveda najbolj pomembno zato, da ostaneš zdrav in vesel. Sem pa tudi opazila, da odkar je v penziji, si moj dedek vzame res zelo veliko časa za ta lov. Ta čas seveda porabi za samo organizacijo lova ter za nek plan, ko bo šel na lov. Po navadi se to začne že kar na sredini tedna ter vsak dan lepo planira kaj in kako bo nekaj naredil tisti vikend, ko gre na lov.to mi je seveda zanimivo, saj nisem razumela, zakaj potrebuje toliko časa.

Marsikateri lovec se mora dobro pripravit na svoj lov

Hitro mi je postalo jasno, da od ar vse skupaj zelo dobro planira, tudi zelo veliko ulovi med lovom. Dedek je tako postal dosti bolj produktiven med samim lovom. Zelo veliko stvari ujame in tako je tudi dosti bolj zadovoljen po vsakem lovu.

 Rekel je da od sedaj naprej res zelo taktično preveri tisti del, ki ga želi izkoristiti za vikend. To pomeni, da postavlja različne kamere po tistem prostoru, ki ga želi videti za vikend. Predno gre na lov seveda preveriti kamere, če se karkoli dogaja na tisti poziciji. Če se tam nič ne dogaja, potem se premakne na drugi del. In to seveda počne čisto vsak teden predno gre na lov. Rekel je, da samo tako bo kaj ulovil, če bo seveda vedel, kaj se dogaja na neki določeni lokaciji in to bo vedel le tako, da lokacijo spremlja cel teden. Seveda sem bila zelo vesela za njega, da se lahko tako zelo dobro organizira in da mu to tudi ustreza in da je na koncu tudi zelo dober rezultat. Odkar je dedek v penziji, je dosti bolj vesel in svoj hobi opravlja res z največjim veseljem.