Salonitne plošče so definitivno zelo uporabno zadeva

Nekaj časa nazaj sem pomagala dedku pri urejanju svojega vrta. Odločil se je, da bi rad tam postavil eno majhno hišico z nadstreškom. Želel je imeti neko hišico, kjer bi lahko prirejal kakšne piknike in pa seveda, kjer lahko preživel nekaj časa.

Salonitne plošče so definitivno zelo uporabno zadeva

Pri temu sem mu želela nekako pomagati in bila sem zelo vesela, ko me ni odrinil stran. Skupaj sva se lotila nekega načrta in pri tem nama je pomagal tudi moj fant. Fant je rekel, da bo morala jaz poiskati material za nadstrešek in to sem tudi naredila. Našla sem salonitne plošče. Ugotovila sem, da so te salonitne plošče primerne tako za nadstrešek kot tudi za celotno hišico, da jo lahko nekako pokrijemo. To sem tudi pokazala mojemu fantu in tudi on se strinja s tem, da bi bile salonitne plošče tako najboljša varianta kot tudi najcenejša varianta. Seveda moj dedek ni imel veliko denarja za narediti to hišico in ravno zato smo morali tudi gledati malo na ceno. Ko sem našla te salonitne plošče sem ugotovila, da denar tukaj res ne bo problem in da bomo lahko naredili še kaj več, saj bo dedku tudi kaj ostalo. Ko smo to hišico končno postavili, je bil dedek s končnim rezultatom res zelo zadovoljen. Bila sem zelo vesela, da sem mu lahko s fantom nekako pomagala in da ima sedaj končno nek prostor zase, kjer lahko dela, kar želi. Notri ima pospravljeno tudi orodje, ki ga potrebuje za vrt in hkrati ima tam tudi žar, kjer lahko naredi kakšen piknik, kadarkoli mu paše.

Res je bil vesel, da je dobil to hišico in že naju je povabil na prvi piknik, ki je bil res zelo hitro napovedan. Seveda sva z veseljem sprejela to povabilo. Dedek je lepo kupil ves material za peko in tako smo imeli že v roku ena tedna piknik, kjer smo bili povabljeni mi in pa seveda tudi nekateri njegovi prijatelji. Dedek se je na vsak način želel nekako pohvaliti, da ima končno svojo hišico na vrtu.